Aanpak

Home / Aanpak

Mijn belangrijkste eigenschappen zijn betrokkenheid, creativiteit, gedrevenheid en enthousiasme. Dit zijn ook de belangrijkste drijfveren van de dienstverlening van Zin Communicatie. Door medewerkers te betrekken bij visie ontwikkeling / bedrijfsvoering / veranderingen, geniet je niet alleen van de rijkdom aan inbreng. Maar je plukt ook de vruchten van de effectiviteit en gedrevenheid van geïnspireerde medewerkers. Medewerkers die vol enthousiasme samen het beste uit hun organisatie halen.  Het kan lastig zijn dit in beweging te zetten.

Een beetje hulp van buitenaf kan de eerste stap zijn. Ik kan je op verschillende manieren helpen. Door (creatieve) initiatieven en adviezen. Door de handen uit de mouwen te steken en met de organisatie aan de slag te gaan. En door met enthousiasme en creativiteit teams in beweging te zetten of een concrete uitdaging op te lossen in een workshop.

ADVIES

Soms helpt het om een frisse blik te laten werpen op de zaak. Maar je wilt wel betrokkenheid van externen en uitvoerbaarheid van hun plannen.

Uitvoering

Ik ben heel praktisch en ga elke uitdaging gewoon aan. Ik geloof in gewoon gaan doen! Niet lullen, maar poetsen. Het klinkt misschien ordinair, maar het is wel duidelijk.

Workshops

Ik maak workshops op maat om antwoord te geven op elke communicatie- of marketingvraag. Als de vraag nog niet helder is, help ik deze helder te maken.

Hoe ga ik te werk

Heb je behoefte aan creatieve oplossingen, een sparringpartner of extra handjes om tot actie over te gaan?
Bel me en we bespreken je vraag. In zo’n eerste gesprek merk ik al snel of de ideeën bij mij beginnen te stromen. Zo niet, dan ben ik wellicht niet de juiste persoon om je te helpen. Dan bespreken we wie wel. En begint het te stromen? Dan gaan we met elkaar aan tafel om er uitgebreider in te duiken.
In een persoonlijk gesprek, gaan we echt het probleem achter het probleem achterhalen.
Het is belangrijk alle relevante informatie boven tafel te krijgen voor ik aan de slag ga met plannen. Als jij denkt een workshop nodig te hebben, kan in het gesprek zomaar blijken dat een andere oplossing beter werkt voor jouw doel. Door een open en diepgaand gesprek, vormen zich bij mij al verschillende oplossingsrichtingen. Ik gooi van alles op tafel en merk al snel waar jij wel of geen energie van krijgt. Als we een idee hebben waar we allebei blij van worden, ga ik ermee aan de slag.
Ik maak een beeldend vormgegeven voorstel om de inspiratie op te wekken.
Geen lange saaie Word documenten of Excel planningen waar niet doorheen te komen is, maar een paar heldere stappen die uitnodigen om direct mee aan de slag te gaan. Samen maken we het plan scherp en maken we afspraken over de verdere uitrol.
En we’re in business.
Samen met jouw team ga ik aan de slag om mooie dingen neer te zetten. Ik ben er altijd p gericht de organisatie te helpen zelf beter te worden. Ik geef alleen het eerste zetje, maar doe het altijd samen met het team, zodat zij ervaren en leren hoe de nieuwe aanpak, manier voor werken of wat dan ook bijdragen aan jullie doelen.
Mijn informatie over mijn boek "verandering van spijs"