Bij een goede afsluiter komt alles bij elkaar

In een restaurant is het nagerecht één van de belangrijkste gangen. Het laatste blijft je het langste bij en zo is het ook met het thema in het laatste hoofdstuk in Verandering van Spijs. Alles waar je vooraf over hebt gedroomd, wat je op papier mooi hebt uitgewerkt, staat of valt met een succesvolle implementatie. Als alles bij de implementatie bij elkaar komt, maak je echt het verschil!

De smaakmakers in dit hoofdstuk

Agaath Cleyndert

Agaath Cleyndert, plaatsvervangend directeur Applicatiebeheer en Onderhoud bij de Belastingdienst, vertelt in de nagerechten haar ervaringen omtrent succesvol implementeren van een verandering. Agaath is meteen heel duidelijk. Complexe consultancymodellen aan de kant en met de inzet van je eigen mensen de verandering implementeren.

zinp52_BAR6566 ZWAndre Gerrits

André Gerrits is sinds 2009 eigenaar van restaurant ’t Amsterdammertje. Zijn restaurant werd in 2010 bekroond met een Michelin-ster. André kruidt elk hoofdstuk van mijn managementkookboek met zijn ervaringen op het gebied van het starten en runnen van een professionele organisatie. Hij trakteert bovendien in alle volgende hoofdstukken op een gerecht passend bij de menugang.