Referenties

Home / Referenties

Testimonials

Als je Anneke inhuurt, ben je verzekerd van energie, enthousiasme, creativiteit, out of box ideeën en een enorme dosis executiepower.

Anneke & communicatie; de combinatie is zó goed dat je er geen erg in hebt wat ze allemaal doet. Dat is natuurlijk de signatuur van de echte professional. Voeg daar haar tomeloze inzet, enthousiasme en ‘down to earth’ benadering aan toe en je hebt een fantastische combinatie te pakken! En, niet te vergeten; Anneke is ook een heel fijn en leuk mens, en dat is weer heel prettig in een nauwe samenwerking.

Anneke is geweldig om mee samen te werken. Ze is vrolijk, praktisch en heeft een tomeloze energie. Ze laat en neemt genoeg ruimte om goed over zaken na te denken en gaat vervolgens snel tot actie over. Anneke is een toptalent in het bedenken van bijzondere dingen en voert ze uit op een hoog kwaliteitsniveau.   

De samenwerking met Anneke helpt mij om verder te kijken dan standaard informatie overbrengen. Anneke heeft altijd wel een creatief idee om informatie effectiever bij ontvangers aan te laten komen. Van Anneke heb ik geleerd hoe belangrijk ook de look & feel is bij het overbrengen van je boodschap. Dat in combinatie met haar “can do” mentaliteit is heel verfrissend. Niet plannen om het plannen, maar de telefoon pakken, op mensen af stappen en gewoon regelen en doen.

Ik werk al jaren met veel plezier samen met Anneke en ben keer op keer onder de indruk van haar creatieve manieren om mensen mee te nemen in veranderingen. Een scala aan mooie werkvormen heeft Anneke tijdens onze samenwerking bedacht en uitgerold.