Wat ik doe

Home / Wat ik doe

Stilstaan om vooruit
te komen

Bij elke verandering of vernieuwing is het belangrijk om continu te blijven onderzoeken of je nog de juiste dingen aan het doen bent.

De visie van je dromen
ontwikkelen

Als jij wilt dromen over de toekomst en je visie zo wilt verbeelden dat je omgeving deze omarmt, leer ik je toekomstgericht te denken, visie ontwikkelen en visualiseren.

Bijzonder goed
implementeren

Bij een bijzonder plan past een bijzondere aanpak. Er is nog nooit iets bedacht dat echt iedereen briljant vond. Als je wilt uitblinken, moet je iets bijzonders doen of maken.

Een creatieve organisatie
ontwikkelen

Elke organisatie barst van het talent dat creatief kan meedenken over de toekomst.
Maak daar gebruik van!

Ideeën genereren en
oplossingen ontwikkelen

Wil je veel goede en bijzondere ideeën uit je organisatie halen om bijzonder te blijven of echt te vernieuwen? Geef je medewerkers dan ruimte voor creativiteit binnen een bepaald kader.

Een andere uitdaging
voor mij?

Ik ben altijd op zoek naar een uitdaging en wil niet twee keer hetzelfde doen, maar mezelf blijven scherp houden om voor mijn opdrachtgevers bijzondere oplossingen te kunnen blijven bedenken.

Testimonials

Als je Anneke inhuurt, ben je verzekerd van energie, enthousiasme, creativiteit, out of box ideeën en een enorme dosis executiepower.

Anneke & communicatie; de combinatie is zó goed dat je er geen erg in hebt wat ze allemaal doet. Dat is natuurlijk de signatuur van de echte professional. Voeg daar haar tomeloze inzet, enthousiasme en ‘down to earth’ benadering aan toe en je hebt een fantastische combinatie te pakken! En, niet te vergeten; Anneke is ook een heel fijn en leuk mens, en dat is weer heel prettig in een nauwe samenwerking.

Anneke is geweldig om mee samen te werken. Ze is vrolijk, praktisch en heeft een tomeloze energie. Ze laat en neemt genoeg ruimte om goed over zaken na te denken en gaat vervolgens snel tot actie over. Anneke is een toptalent in het bedenken van bijzondere dingen en voert ze uit op een hoog kwaliteitsniveau.   

De samenwerking met Anneke helpt mij om verder te kijken dan standaard informatie overbrengen. Anneke heeft altijd wel een creatief idee om informatie effectiever bij ontvangers aan te laten komen. Van Anneke heb ik geleerd hoe belangrijk ook de look & feel is bij het overbrengen van je boodschap. Dat in combinatie met haar “can do” mentaliteit is heel verfrissend. Niet plannen om het plannen, maar de telefoon pakken, op mensen af stappen en gewoon regelen en doen.

Mijn informatie over mijn boek "verandering van spijs"